Perttu Pulkkinen - perusteltua näkemystä etsimässä Totuus on tuolla jossakin. Jospa ilo olisi elämän todellinen olemus.

Tekopyhä äärisuvaitsevaisuushurskastelu

Mikään ei ole helpompi tapa hankkia tietyissä piirissä älykön mainetta, kuin alkaa "rajattoman rakkauden äänenkannattajaksi", jolle on aivan sama, onko esimerkiksi maahanmuuttopolitiikka tolkullista vai ei. Faktoilla ei ole väliä, kunhan saa nojatuolin pohjalla edustaa oikeaa mielipidettä, ja mikä vielä tärkeämåpää, oikein sanakääntein.

Tähän väliin on sanottava, että toistaiseksi Suomen maahanmuuttopolitiikka on nähtävästi ollut kohtuullisen onnistunutta, kun esimerkiksi terrorismia ei ole Suomeen varsinaisesti ilmaantunut maahanmuuton myötä. Mielessä on tosin Sellon ampumavälikohtaus vuodelta 2009, sitä ei ole syytä täysin unohtaa.

Toki yhtälailla toisessa päässä voidaan mennä äärilaitaan. Ja tämän jälkeen keskustelu muuttuukin typeräksi juupas-eipäs-väittelyksi.

Tosiasia jota kenenkään ei pitäisi sivuuttaa, on se, että maailmassa on meneillään kansainvaelluksia, joihin liittyy riskejä. Suomella ei ole mitään velvollisuutta heikentää omaa sisäistä turvallisuuttaan näitten kansainvaellusten takia. Suomi on ensisijaisesti suomalaisten oma maa, niinkuin Syyria on ensisijaisesti syyrialaisten maa. Sitä on itsenäisyys ilman minkäänsortin rasismia.

Suomi voi auttaa ihmisiä, jos suostuu tekemään sen hitaalla rytmillä. Mieluummin hoitaen hyvin vuodesta toiseen kiintiöpakolaiset ja kotouttamista tarvitsevat rehelliset maahanmuuttajat. Autetaan edelleen ihmisiä myös siellä missä he ovat.

Työvoimatarve ei ole riittävä peruste hallitsemattomalle maahanmuuttopolitiikalle. Suomalaisten oma syntyvyys tulisi saada kasvuun esimerkiksi kannustimien avulla. Koulutuspolitiikkaa tulisi muuttaa työelämämyönteisemmäksi.

Joka sulkee silmänsä Ruotsin, Ranskan ja Englannin tapahtumille, on niin sokea, kuin ihminen vain voi sokea olla.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Ja näin on minun helppo kirjoittaa ihmisenä, joka on aina tai lähes aina tullut hyvin toimeen maahanmuuttajien kanssa ja jolla itsellään on loistavan ihana maahanmuuttajataustainen vaimo.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tuiran kirvesmies ja Otanmäen murhat ovat vain poikkeustapauksia sinumielestäsi.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Tuon hurskastelun perinne on yhtä vanha kuin ihmiskunnan kirjoitettu historia. Sitä edeltävästä ajasta ei ole dokumentoitua tietoa. Hurskastelijoille on tyypillistä, että he kuurnivat hyttysen mutta nielevät kamelin ja valintatilanteessa päästävät vapaaksi mieluummin Barabbaan kuin Jeesuksen.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Missä tällainen rajattoman rakkauden piiri oikein on?

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Teletappien satuvaltakunnassa :-)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Turan kirvemies ja Otanmäen murhat ovat mielstäsi hyväksyttävää toiminta turvapaikan hakijoilta.

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Aimo Remes, älä laita sanojasi suuhuni. En ole kaikkia mahdollisesti tarpeellisiakaan juttuja huomannut tai ehtinyt seurata.

Tarkoitin, että varsinaisilta terrori-iskuilta kaiketi ollaan vältytty - vai - mutta väkivaltaa on ollut, ja jokainen väkivaltatapaus on aina liikaa, olipa kenenkä tahansa tekemänä. Sello ehkä tuntui terrori-iskulta pyssyn ja sellon takia, mutta toki kaikenlainen riehuminen ja tappaminen tai sen yrittäminen luo terroria, eli kauhua, sen kohteissa ja sivustakatsojissa.

Terrori-iskun määritelmä saattaa olla epämääräinen, onkohan sitä kukaan ehtinyt tehdä? Minusta terrorsimia luonnehtii ) suunnitelmallisuus, erotuksena esim. riehumisista ja perhesurmista b) enemmän kuin muutama uhri, erotuksena "tavanomaisista" surmatöistä, joissa on 1-4 uhria c) motivaationa joku ideologia, erotuksena esim. ryöstön tai vankilapaon yhteydessä tms. tapahtuneista surmatöistä. Mutta, kaikki väkivalta on todella tuomittavaa ilman muuta.

Em. ad-hoc-määritelmäni mukaan Sellon tapaus ei ollut terroria, mutta sen lopputulema ja olemus muistutti terrori-iskua.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

En laita sanoja kenenkään suuhun, mutta haluan vain varmistaa mitämieltä todellisuudessa olet.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Järkevä kirjoitus.

Kaikkien halaajat halaavat jossain vaiheessa väärää kohdetta ja silloin voi käydä ikävästi. Koska kaikkien halaajat eivät mene esimerkiksi halaamaan ISISin pellervoja Syyriaan, he ovat tekopyhiä hurskastelijoita. On olemassa ihmisiä, joita halaaminen ei paranna eikä tee yhtään paremmaksi. Tietoisuus tästä laittaa arvoja uusiksi kenellä tahansa.

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Vallasta on vaikia luopua kun on 20- vuotta sitä rakentanut muutoksia lupaamalla . Opposiossa oli hyvä arvostella olemassa olevaa hyvä-veli järjestelmää, kun pääsi vallan huipulle takinkääntö tapahtui totaalisesti, kaikki vaalilupaukset köyhän asialla unohtui, hyvä- veli verkosto teki tehtävänsä, Soini loisti vallansa huipulla kaksi vuotta, kun äänestäjät tipautti todellisuuteen, mutta Soini ei olisi Soini, etteikö vielä puoluetta möisi "Isänmaan" hyväksi, eliitin valta saa jatkua kansakunnan "arvot "on taas kunnossa , valtakunnassa kaikki hyvin taas, Presidenttiä myöten.

Nyt oli kentän vuoro ilmaista Soinin tapa tehdä politiikkaa, joka oli "nöyryyttänyt" satoja tuhansia äänestäjiä", lupauksia pettämällä, vain päästääkseen itse vallan "hillotolpalpalle"Lopuksi ei tässä paikalla olevia jäseniä voi syyttää vaalin lopputuloksesta, jos ei puolueen johdolla ole kykyä neuvotella keskenään puheenjohtajan vaihdosta ja vallan jakamisesta sekä seurauksista, muuta kuin neuvottelemalla kilpailevien puolueitten kanssa.

Myös Soini on vuosikausia päästääkseen tekemään "jytkyjä" käyttänyt hyväkseeen myös näitä niin" sanottuja" Halla-ahon siiven kansanedustajia, ilman näitä "Hillotolppa olisi jäänyt saavuttamatta". myös puolueen muilta kansanedustajilta

Toimituksen poiminnat